main-bg
 • 20 Super Hot

 • 20 Super Hot

  20 Super Hot е популярен слот от портфолиото на Euro Games Technology (EGT), който привлича играчи със своята проста концепция и плодова тематика. Разполага с 5 барабана и предлага различни символи за генериране на печалби.

Информация
 • ⏳ Година на издаване

  2014

  🎲 Производител

  EGT (Euro Games Technology)

  🎰 Брой Барабани

  5

  💥 Брой Игрални Линии

  20

  ✔️ Бонуси

  Джакпот карти (Jackpot Cards), Gamble функция (функция за удвояване на печалби)

  👍 Минимален Залог

  20 монети

  🤑 Максимален Залог

  400 монети

  ✅ RTP (Възвръщаемост към играча)

  95.79%

Основни правила за игра

 • Символи и Барабани: Играта разполага с 5 барабани, като на тях се разполагат разнообразни плодови символи и специални икони като Wild и Scatter.
 • Залози: Минималният залог за една линия е 1 диамант, а максималният достига до 20 диаманта. Играчите могат да увеличават залозите си чрез бутони за умножаване на залога или директно чрез бутони с предварително зададени стойности.

Залагане и опции:

 • Регулиране на Залога: Използвайте синия бутон за кредити, за да удвоите или утроите вашите залози. Можете да избирате между стойности от 20 до 400 за автоматична игра.
 • Автоматична Игра: Опцията за автоматична игра позволява на играчите да настроят играта да се изпълнява сама за определен брой завъртания.
 • Настройки: Играта предлага възможности за регулиране на звука и уголемяване на екрана.

Символи и техните печалби в слот 20 Super Hot

Грозде: Най-високо платеният плодов символ, който може да умножи печалбата ви до 20 пъти при пет символа на линия.

Скатер Символ (Звезда): Предлага максимална печалба, когато се подредят пет звезди на екрана, като това може да умножи печалбата по 10,000.

Уайлд Символ (Цифра 7): Може да замести всякакви други символи (с изключение на скатера) и предлага голяма печалба при пет появи на линия.

20 Супер Хот: Бонус функции

 • Gamble (Удвояване): Тази функция предлага шанс за удвояване на печалбите чрез познаване на цвета на картата. При грешка, обаче, губите всичко спечелено до момента.
 • Джакпот Мистерия: Активира се случайно и предлага възможност за спечелване на един от четирите джакпота, като играчът трябва да обърне три карти от една и съща боя.

Възвръщаемост към Играча (RTP)

RTP на 20 Super Hot: Играта предлага RTP от 95.70%, което е доста конкурентно в рамките на индустрията.

Печеливши Комбинации в 20 Super Hot

20 Super Hot е слот игра от EGT, която се радва на голяма популярност благодарение на своите плодови символи и класически интерфейс. Играта разполага с 20 печеливши линии, по които комбинациите от три до пет еднакви символа водят до различни изплащания.

Бонус Функция „Мистерия“

Въпреки че в 20 Super Hot не се предлагат традиционни безплатни завъртания, играта включва бонус кръг „Мистерия“, който добавя вълнение:

Мистерия Раунд – играчите имат възможността да избират от 12 скрити карти. Ако открият три карти от една и съща боя, спечелват бонус награди. Наградите са по-високи за карти купа и пика, а по-ниски за спатии.

Мобилна Версия

20 Super Hot е оптимизиран за мобилни устройства, позволявайки на играчите да се наслаждават на играта навсякъде и по всяко време.

20 Супер Хот Демо Версия

За тези, които предпочитат да тестват играта преди да залагат реални пари, е възможно да играят в демо режим без необходимост от регистрация.

Често Задавани Въпроси за Слот Играта 20 Супер Хот

Какви символи се срещат в 20 Super Hot?

Играта включва различни плодови символи като череши, лимони, портокали, сливи, дини и грозде. Освен тях, има и специални символи като Wild (символът ‘7’) и Scatter (звезда).

Каква е функцията на Wild и Scatter символите?

Wild символът (7) може да замести всеки друг символ, за да формира печеливша комбинация, освен Scatter символа. Scatter символът (звездата) предлага печалби, базирани на броя символи, които се появят на екрана, а не на конкретни печеливши линии.

Как мога да спечеля джакпот в 20 Супер Хот?

Джакпотът може да бъде спечелен чрез случайно активираната игра „Джакпот Карти“. В тази игра трябва да изберете от 12 обърнати карти и да намерите три съвпадащи символа на картите, за да спечелите съответния джакпот.

Какви са възможностите за залагане в 20 Super Hot?

Минималният залог в играта започва от 20 монети, а максималният може да достигне до 400 монети. Играчите могат да избират залог чрез бутоните на панела за управление.

Какъв е RTP (възвръщаемост към играча)?

RTP на играта е приблизително 95.79%, което е типично за повечето слот игри от EGT.

Има ли бонусни функции в 20 Супер Хот?

Освен джакпот функцията, играта съдържа и Gamble функция, която позволява на играчите да удвояват своите печалби, като познаят цвета на игрална карта (червено или черно).

Мога ли да играя 20 Super Hot на мобилно устройство?

Да, 20 Супер Хот е оптимизирана за мобилни устройства и може да се играе на смартфони и таблети без загуба на качество в графиката или игровия процес.
Коментари
 • Оставете своя коментар
 • Характеристики
  • bonuse bonuse
   Автостартиране
  • bonuse bonuse
   Бонус игра
  • bonuse bonuse
   Мултиплейър
  • bonuse bonuse
   Безплатни завъртания
  • bonuse bonuse
   Джакпоти
  • bonuse bonuse
   Wild Symbol
Играйте за пари